بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معینی پور، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه کتابخانه مجلس در نمایشگاه کتاب تهران به معرفی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس و تشریح فعالیت هایش پرداخت.
به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود معینی پور رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه کتابخانه مجلس در سی و ششمین نمایشگاه بین المللی تهران به معرفی کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس و تشریح فعالیت های غرفه کتابخانه در این دوره از نمایشگاه پرداخت.
وی گفت: نمایشگاه کتاب از جمله مهم ترین رویدادهای فرهنگی کشور است که حضور و مشارکت در آن برای مجموعه ما به عنوان قدیمی ترین کتابخانه رسمی حاکمیتی از اهمیت خاصی برخوردار است. مجموعه کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی با 120 سال قدمت قدیمی ترین کتابخانه رسمی سه دوره حاکمیتی معاصر است که تأسیس آن به جلسه 22 مجلس شورای ملی دوره اول باز می گردد که تصمیم گرفته شد چنین کتابخانه ای به عنوان پشتوانه پژوهشی نمایندگان برای تولید و تصویب قانون تشکیل شود و این مجموعه به تدریج به یک مرکز اسناد مفصل و در دوره جمهوری اسلامی به یک موزه تاریخ معاصر تبدیل شده است.
او در ادامه به معرفی بخش های مختلف کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس پرداخت و گفت: در این مجموعه بخش های مختلفی وجود دارد، از جمله هفت تالار تخصصی کتابخانه ای، کتاب داری و پشتیبانی پژوهشی شامل تالار تخصصی مطالعات اسلام شناسی، تالار تخصصی مطالعات ایران شناسی، تالار تخصصی پارلمان پژوهی، تالار تخصصی مطالعات قانون گذاری، تالار تخصصی مطالعات انقلاب اسلامی و تجربه حکمرانی جمهوری اسلامی، تالار تخصصی نسخ خطی با حدود 30 هزار نسخه خطی، تالار تخصصی سربی سنگی، تالار تخصصی آرشیو مطبوعات (از سال 1230 تا کنون).
وی با تأکید بر تأثیرگذاری عمیق مطبوعات بر نخبگان و گروه های مرجع رسانه مکتوب را در حوزه فکر و علوم انسانی اجتماعی اثرگذارتر از رسانه های دیداری شنیداری دانست و افزود: مرکز اسناد مجلس از اوایل مجلس شورای ملی (قبل از 1300) شکل گرفته و شامل صورت مشروح مذاکرات مجالس شورای ملی، سنا و شورای اسلامی است که زیرساخت قانون گذاری کشور را تشکیل می دهند. مطالعات اسنادی برای مسئله شناسی، روندپژوهی و شناخت تحولات قانونی بسیار مهم است و در آینده پژوهی نیز اثرگذار است. این مرکز شامل گزارش های دولتی و عرائض مردمی نیز می شود.
معینی پور در ادامه به معرفی موزه مجلس پرداخت و گفت: مجموعه موزه مجلس از نظر شخصیت ها، آثار، آثار هنری و اسنادی برای روایت تاریخ مشروطه تا امروز بی نظیر است.
وی درباره نمای فیزیکی و طراحی غرفه کتابخانه مجلس اظهار داشت: در طراحی این غرفه سعی شده است که در سه بخش هویت پژوهشی، اسنادی و موزه ای بازنمایی و تداعی کننده هویت تاریخی مجموعه کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس باشد.
معینی پور در ادامه افزود: امسال در نمایشگاه کتاب بیش از 130 عنوان کتاب از انتشارات کتابخانه مجلس عرضه شده که از این میان 8 عنوان چاپ اول است و عناوین چاپ اول عبارت اند از:
التفهیم لاوائل صناعته التنجیم از ابوریحان بیرونی که نسخه عکسی معتبری است؛ طبقات اعلام الشیعه از آقا بزرگ تهرانی؛ فهرست اسناد کتابخانه مجلس شورای اسلامی (اسناد عرایض) جلد 13؛ فهرست اسناد کتابخانه مجلس شورای اسلامی (اسناد عرایض) جلد 14؛ فهرست دستنویس های فارسی کتابخانه بلدیه استانبول؛ فهرست نسخه های خطی کتابخانه مجلس شورای اسلامی جلد 58؛ فهرست نسخه های خطی کتابخانه مرکزی تبریز (مجموعه حاج حسین نخجوانی) و رهنمودهای کتابخانه های پارلمانی.
وی افزود: همچنین چند عنوان بازچاپ مانند تذکره دیده، سفینه خوشگوار و سلسه العارفین نیز در میان آثار عرضه شده وجود دارد.
مسعود معینی پور در پایان سخنان خود به فعالیت های جنبی غرفه کتابخانه در نمایشگاه کتاب اشاره کرد و گفت: در ایام نمایشگاه، چندین نشست تخصصی و عمومی در غرفه کتابخانه برگزار خواهد شد و تاکنون 13 نشست برگزار شده است که تا پایان نمایشگاه این نشست ها ادامه خواهد داشت. همچنین برنامه های جانبی و ترویجی مانند تور مجازی موزه مجلس، ارائه خدمات اسنادی به محققان و پژوهشگران، میز مرمت آثار و … نیز در غرفه کتابخانه مجلس تدارک دیده شده است.
{{name}}
{{content}}